Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2...

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2 во строг Центар или поточно спроти хотел Бристол.Телефон 071/843-057

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани Телефон 076/617-221

ДНК анализите на починатите во автобуската несреќа во Бугарија ќе бидат...

Министерот за здравство Венко Филипче изјави дека денеска или утре треба да завршат ДНК анализите на починатите во автобуската несреќа во Бугарија, по што,...

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин.

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин. Телефон 070/390-446

Продавам машина за хариени кесиња и други машини за малостопанство

Продавам машина за хариени кесиња и други машини за малостопанство, машина за премотување алу и стреч фолија и машина за аптекарски хартиени кеси. Телефон...

Продавам рачен монтажен циркулатор Искра 1700 кв, цена 150 евра.

Продавам рачен монтажен циркулатор Искра 1700 кв, цена 150 евра. Телефон 076/206-615

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...

Се издава локал Лајка на Боемвска улица во Дебар Маало.

Се издава локал Лајка на Боемвска улица во Дебар Маало. Телефон 02/3211-687 076/624-203

Скопкси пензионер со пристојна пензија и куќа бара домаќинка за стално.

Скопкси пензионер со пристојна пензија и куќа бара домаќинка за стално. Телефон 075/228-040

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена...

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена фиксна 12,000 евра. Телефон 078/514-069

Продавам ловачло карабин 8*57 стаер аустриски компет со опрема 1300 евра.

Продавам ловачло карабин 8*57 стаер аустриски компет со опрема 1300 евра.

Во болницата во Козле има 21 дете заразено со Ковид-19, од...

Во Институтот за белодборни заболувања кај децата – Козле се хоспитализирани 21 дете заболено од Ковид-19. Сите деца се во добра општа состојба. Ова...

Се продава нива во околината на село Говрлево 2500 м2.

Се продава нива во околината на село Говрлево 2500 м2 Тел: 070 901 846

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Пензионер 73 год бара сериозна жена за соживот и да третото...

Пензионер 73 год бара сериозна жена за соживот и да третото доба ни помине во друшство, радост и разбирање. Телефон 078/448-422

Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници.

Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници. Телефон 078/250-504 Благоја

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Се продава двоспратна куќаво населба К.Вода-Скопје 88м2 со дворно место 190м2,...

Се продава двоспратна куќаво населба К.Вода-Скопје 88м2 со дворно место 190м2, плац 254 м2. Цена по договор. Тел:070 901-846

Сервис нуди градежни, занаетчиски услуги, водовод, парно, плочки комплет реновирање.

Сервис нуди градежни, занаетчиски услуги, водовод, парно, плочки комплет реновирање. Телефон 070/824-272

Продавам класична керамида (лесковачка) сочувани, Скопје.

Продавам класична керамида (лесковачка) сочувани, Скопје. Телефон 078/924-273