Издавам деловен простор 40м2 во населба Мичурин

Издавам деловен простор 40м2 во населба Мичурин. Тел 070/390-446

Издавам трособен стан во Карпош 4 со две спални, наместен

Издавам трособен стан во Карпош 4 со две спални, наместен. Телефон 077/873-075

Продавам поволно две собни врати од ПВЦ, две клими од 2,5...

Продавам поволно две собни врати од ПВЦ, две клими од 2,5 и 3,5 кв и гаража врата со далечинско отварање. Телефон 071/223-088

58 годишен маж бара слободна жена за сериозна врска а можен...

58 годишен маж бара слободна жена за сериозна врска а можен е и брак. Националноста и оддалеченоста не се важни. Тел 077/944-992

Продавам козјо биено сирење печено на сонце

Продавам козјо биено сирење печено на сонце. Тел 078/450-572

Продавам поволно две собни врати од пвц и две клими од...

Продавам поволно две собни врати од пвц и две клими од 2,5 и 3,5 кв. Тел 071/223-088

Продавам кревет клик -клак за инвалид лице од буково дрво сочуван

Продавам кревет клик -клак за инвалид лице од буково дрво сочуван со метална подлога позади за поткревање и спуст. Цена 9.000 денари. Телефон 070/993-190

Продавам 5 пчелни семејства со сандаци + 6 празни садници нови

Продавам 5 пчелни семејства со сандаци + 6 празни садници нови. Се иселувам и ги продавам поволно. Телефон 077/682-570

Продавам празен стан 54 м2 на приземје, со подрум и паркинг...

Продавам празен стан 54 м2 брз тераса на приземје, со подрум и паркинг место во Карпош 1 на Партизански одредибр 48а до Симпо. Телефон...

Давам нива 3 декари погодна за градинарско производство

Давам нива 3 декари погодна за градинарско производствно во атарот на с.Шишево. Телефон 070/247-970

Продавам плац во село Ајватовци

Продавам плац во село Ајватовци. Телефон 075/973-168

Барам инвеститор за изградба на објект, станбена зграда во населба Ченто

Барам инвеститор за изградба на објект, станбена зграда во населба Ченто. Плацот е со површина од 700 м2 со маркица за градба. Телефон 075/973-168

Се издава двособен наместен стан во Скопје до новата Железничка

Се издава двособен наместен стан во Скопје до новата Железничка, спроти зградата на ONE. Tелефон 070/929-477

Дечко би запознал госпоѓа за дружење

Дечко би запознал госпоѓа за дружење. Телефон 076/723-054

Барам девојки за врска цела Македонија

Барам девојки за врска цела Македонија од 29 до 50 год. Телефон 071/867-024

Барам сериозна девојка за сериозна врска 29 до 50 год нон...

Барам сериозна девојка за сериозна врска 29 до 50 год нон стоп. Телефон 071/867-024

Се издава двособен стан строго до нова Железничка

Се издава двособен стан строго до нова Железничка спроти one. Цена по договор. Телефон 070/929-477

Се издава двососбен стан

Се издава двососбен стан. Телефон 070/929-477

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје.

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје. Телефон 070/247-970

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...