Се грижам за стари лица 8 и 24 часа одржувам домакинство.

Се грижам за стари лица 8 и 24 часа одржувам домакинство. Тел: o72245526

Маж 40 години од Битола, слободен, бара жена за врска или...

Маж 40 години од Битола, слободен, бара жена за врска или пријателство. Тел 077 398 847

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и...

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и националноста не се проблем само за озбилни јавувања. Тел 072 705 910

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5.

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5. Телефон 070/894-914

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2...

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2 во строг Центар или поточно спроти хотел Бристол.Телефон 071/843-057

Се продава детски велосипед величина 18, цена 3000 денари и тротинет...

Се продава детски велосипед величина 18, цена 3000 денари и тротинет до 100кг, цена 3000 денари. Тел 076 471 159

Барам жена за грижа на постара жена во СКопје-Карпош 3 по...

Барам жена за грижа на постара жена во СКопје-Карпош 3 по можност од поблиско место на живеење. Тел: 070394487

Се продава плац во долно Соње 390м2 со пат на 20м...

Се продава плац во долно Соње 390м2 со пат на 20м од главна улица. Цена по договор. Тел  071 261 182

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи за три...

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи за три месеци националноста не е битна. Гарација 100 посто. Тел 076 813 878

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка...

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка станица. Телефон 070/929-477

Се продава куќа од 60м2 со плац од 500м2 во Говрлево,...

Се продава куќа од 60м2 со плац од 500м2 во Говрлево, Скопскп Општина Сопиште. Цена по договор. Тел: 070 262 941

Се продава “Леснина” трпезариска маса со цетири столчиња

Се продава “Леснина” трпезариска маса со цетири столчиња. Цена 150 евра. Тел 070 671 262

Продавам Германска камп приколка со две спални 1500еур.

Продавам Германска камп приколка со две спални 1500еур. Тел:071461542

Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу...

Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу Машински Факултет и Драмски Театар. Тел 071 598 248

Продавам камп приколка во Градиште Охрид

Продавам камп приколка во Градиште Охрид. Тел 075 542 418

Продавам 3 големи кинески вазни, одлично сочувани.

Продавам 3 големи кинески вазни, одлично сочувани. Телефон 078/703 821

Изработка на магистерски докторски трудови, дипломски, семинарски, бизнис планови

Изработка на магистерски докторски трудови, дипломски, семинарски, бизнис планови. Часови статистика и сметководство. Тел 070 743 758.

Продавам 5 соларни светилки за само 800 денари.

Продавам 5 соларни светилки за само 800 денари. Тел: 070315980

Стоматолошки услуги, протези, порцелан, коронки на рати без камата.

Стоматолошки услуги, протези, порцелан, коронки на рати без камата. Тел: 078 856 309