Продавам двособен стан 54 м2 во Велес

Продавам двособен стан 54 м2 во Велес на ул,8 Септември 23. Телефон 070/216-116

Евтино продавам плац/овоштарник во КО Сопиште

Евтино продавам плац/овоштарник во КО Сопиште. Телефон 071/257-358

Издавам стан кај Канела во Козле

Издавам еднособен стан 40 м2 со 2 и 4 лежаја во населба Козле-Скопје кај Канела. Станот е наместен. Телефон 076/460-024

Се издава дуќан на улица Владимир Назор спроти Државна болница

Се издава дуќан на улица Владимир Назор спроти Државна болница. Телефон 078/386-883

Продавам земјиште во Оп.Чучер Сандево и во Визбегово 2

Продавам земјиште 3240 м2 место викано Кремењача - Глуво бразда општина Чучер Сандево, 1ва клучка индустриска зона Визбегово 2 околу 2000 и 13505 м2....

Барам поевтина куќа/викендица со минимум 1000 м2 двор/земја во Скопско

Барам поевтина куќа/викендица со минимум 1000 м2 двор/земја во Скопско со имотел лист, струја, вода, канализација. Телефон 077/427-150

Издавам наместен стан од 65 м2 на Партизанскa – Лептокарија

Издавам наместен стан од 65 м2 на Партизански Одреди бр 66А Лептокарија. Телефон 070/921-986 и 070/462-224

Продавам барака со доградба со посебен влез 100 м2 двор...

Продавам барака со доградба со посебен влез 100 м2 станбена површина, двор 305 м2 во населба Лисиче. Цена по договор. Телефон 075/322-180

Продавам четвoросoбен комфорен стан 100 м2 во Аеродром

Продавам четворособeн комфорен стан 100 м2 во Аеродром Скопје. Телефон 071/597-993

Издавам дуќан на приземје

Издавам дуќан на приземје, тврда градба во Ченто на пазарот до Кам од 40 м2. Телефон 071/392-495

Издавам куќа и плац од 1500 м2 карши Дризла патот

Издавам куќа и плац од 1500 м2 карши Дризла патот за Марков Манастир. Телефон 071/392-495

Издавам деловен простор од 40 м2 во Ченто

Издавам деловен простор, тврда градба од 40 м2 во Ченто до пазарот и Кам. Телефон 070/313-133

Продавам плац со викендица на патот Драчево -Марков манастир

Продавам легализирана викендица со плац 1000 м2, на главниот пат Драчево-Марков Манастир. Телефон 070/817-777

Продавам куќа, дуќан и плац во Носо село

Продавам куќа во Ново Село станбен простор 90 м2 и дуќан 60 м2, плац 70 м2. Цена по договор. Телефон 076/695-374 и 02/20-37-809

Продавам плац во Ново село карши амбулантата

Продавам плац во Ново село карши амбулантата 400 м2. Цена по договор. Телефон 02/20-374-809 и 076/695-374

Издавам стан 50м2 солидно наместен во Аеродром

Издавам стан 50м2 солидно наместен во Аеродром. Тел 070 330 100

Се продава плац

Се продава плац во м. Сушица до пат, 1820м2 и плац од 7000м2 на 2км до Струмица. Тел 075 727 128

Продавам стан во нас. Радишани

Продавам стан во нас.Радишани на 3ти влез 75 м2. Цена по договор. Телефон 070/254-629

Се издава опремен деловен простор

Се издава опремен деловен простор стан во Центар. Телефон 070/672-360

Стан кај Католичка

Продавам стан 75 м2, централно градско подрачје (Скопје) во близина на Католичка. Телефон 075/250-751