Пензионирани полицајци и воени лица им го земаат ќарот на таксистите

Групација на автотакси превоз бара Градот Скопје да ги спроведе сопствените одлуки и правилници со кои се регулира такси превозот во градот. Според нив,...

Продолжува гаснењето на пожарот кај Скопска Црна Гора, ангажирани авиони на...

Гаснењето на пожарот, што вчера избувна кај Скопска Црна Гора продолжува и денеска. Екипите на противпожарната бригада на Град Скопје се на терен цела...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети