Free Porn
xbporn

Каков ресторан ќе има Адријан Гаџа?

Поп-пејачот Адријан Гаџа, кој на времето беше голем кршач на женските срца, по сè изгледа дека тивко ја напушта естрадата. Дали е презаситен од таа...

За оние кои имаат вкус: Минатогодишната “Евровизиска“ секси-победничка се соблече!

Нета Бразилај е девојка која на Израел му донесе победа на “Песна на Евровизија“, па од тие прични оваа година фестивалот се одржува во...

“Јагодинка Симоновиќ“ и порача на Тамара:“Среќно, препелице моја“

Ете, пред некој ден Тијана ја испрати помлада сестричка Тамара за Тел Авив! Тијана нема да биде со Тамара во Израел, ќе биде дома...

ВО ИЗРАЕЛ СО ТАМАРА ТОДЕВСКА и “Марионка” на Евровизиската сцена!

- Со посебно задоволство сакам да ве известам дека официјално сум дел од супер тимот на овогодишната претставничка Тамара Тодевска на нашата земја на...

Како функционираат постари мажи со многу помлади жени!

Не е веќе никаква тајна дека во светот на глумата, музиката, медиумите, модата... се повеќе млади жени се мажат за далеку постари мажи, па...

На “Валандово-фолк фест 2019“, ќе има и добри парични награди!

“Валандовскиот фолк-фестивал“ кој и во рамките на поранешната Југославија имаше голема популарност, а така и остана до денес со мали осцилации, распишува конкурс за...

ЕВРОВИЗИСКИТЕ ОБЛОЖУВАЛНИЦИ ТИПУВААТ: Тамара е на 21. место!

Времето брзо поминува, а со тоа, кај и да е, еве го и тој ден Д, 16 мај, кога во Израел на евровизиската сцена...

На Марјан Коцев доста му е од текстовите за плачење!

Нашиот популарен фолкер Марјан Коцев покрај тоа што одбележува голем јубилеј, 25 години од својата музичка кариера, има сериозни забелешки за текстовите ко му...

Тодевска за Израел ќе ја облече Ношпал!

Тамара Тодевска, овогодишната наша претставничка на "Песна на Евровизија" во Тел Авив, секојдневно ја бомбардира нацијата со деталите од настапот кој за неа е...

ИЗДВОЕНА ВЕСТ

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети