80-годишна жена го искинала гласачкото ливче во Горно Лисиче

70

Во 12.45 во СВР Скопје било пријавено дека дошло до прекин на гласањето на гласачкото место 2732 – градинка Лавче – Горно Лисиче, бидејки Р.И.(80) од Скопје поради недоразбирање го скинала ливчето за гласање.

Од страна на избирачкиот одбор изготвен е записник и по документирање на настанот гласањето во 13.18 часот продолжило.