test
Дома 2019 јануари

Месечна Архива: јануари 2019

Како се слави Нова година во светот

Светот, со насмевки и здравици ја поздрави Новата 2019 година. Но секоја држава има различни обичаи кога е во прашање прославувањето на Новата година. Еве...

Дежурни пунктови за деца во поликлиниките Бит Пазар, Јане Сандански и во Ѓорче Петров 

Од денеска почнуваат да функционираат три дежурни пунктови во Здравствениот дом Скопје и тоа во поликлиниките Бит Пазар, Јане Сандански и во Ѓорче Петров, каде...

Првото бебе во 2019 година е машко

Првото родено бебе во Скопје годинава е машко. Родено е една минута по полноќ на Клиниката за Гинекологија и акушерство при Универзитетскиот клинички центар во...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети