Дома 2017 ноември

Месечна Архива: ноември 2017

Гала концерт и Кавалерија Рустикана за 70 години Македонска опера

Со гала оперски концерт и премиера на едночинка „Кавалерија Рустикана„ Македонската опера одбележа 70 години од своето постоење и 45 години од Мајските оперски вечери. Солистите...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО