130-та изведба на претставата ,,Стјуардеси“ во Театар Комедија

126
Денеска на репертоарот во Театар Комедија е претставата ,,Стјуардеси“, a денешнава изведба е 130-та по ред!
Оваа претстава целосно го заслужува епитетот најпосетувана претстава во Театар Комедија.
Режијата е потпишана од хит-мејкерот Синиша Евтимов, а улогите во претставата ги играат: Атанас Атанасовски, Тино Костадиновски, Марија Кондовска, Кристина Ласовска, Жаклина Петровска и Тања Мицков.