10 гитарски стилови на „Bella Ciao“ со виртуоз Дамјан Пејчиноски/ВИДЕО

655

Десет верзии на „Bella Ciao“ во различни гитарски стилови на македонскиот виртуоз Дамјан Пејчиноски.

Само слушнете…