Се продава екстра квалитетна трпезариска маса со 4 столици од масивно дрво од Леснина по цена

5

Се продава екстра квалитетна трпезариска маса со 4 столици од масивно дрво од Леснина по цена од 10 000 денари. Тел:070 671 262