Блокадите на превозниците во Скопје продолжуваат: Сообраќаен хаос и денеска

67

Нема никаква реакција од Градот Скопје, никој ништо не кажува од нивна страна и засега блокадите ќе останат, изјави за МИА директорот на приватниот автобуски превозник „Слобода превоз“, Ленин Јовановски.

– Се чекаше известување од Градот за да видат што ќе прават, но нема никаков пристап или понуда за договор, засега блокадите остануваат, изјави Јовановски.

 

Кој манипулира – превозниците или Градот, а граѓаните изманипулирани!