Јоланте Кабау продолжува да биде меѓу најжешките фудбалски девојки, иако оваа година наполни 36 години. Поранешната сопруга на Весли Снајдер го привлече вниманието кај машката популација со неколку фотографии кои го истакнуваат нејзиното божествено тело. Јоланте има 1.3 милиони следбеници на Инстаграм кои не го кријат своето воодушевување.

Двајцата се разделија по девет години брак, но минатата година се обидоа повторно да бидат заедно. Снајдер, кој ја призна вината за неуспешниот брак, не се чувствувал среќен и сакаше да ја врати саканата, а воедно успеа во тоа.