Јовески: Автобуската несреќа не може да е терористички акт, ќе имаше траги од експлозијата

37

Државниот јавен обвинител Љубомир Јовески во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека страшната несреќа на македонскиот автобус во Бугарија не може да е терористички акт.

Тој вели дека доколку се случило тоа, ќе имало траги од експлозијата.