Сопругата на српскиот фудбалер, Филип Ѓорѓевиќ, Јована, секојдневно ги части своите следбеници со по некоја провокативна фотографила, било да е од спалната соба, или пак од плажа.

Иако е мајка на две деца, Јована може да се пофали со својата совршена фигура и облини на кои ниту еден маж не останува имун.

Инаку, Ѓорѓевиќ моментно ги брани боите на Киево, а претходно настапуваше и за Лацио и Нант.