Ја нарекуваа најгрда невеста, нема да верувате како изгледа сега!

26

Надградба на коса, силикони, диета… Нејзиниот изглед е комплетно сменет…

Кога оваа Русинка се омажи пред шест години, а фотографијата од нејзината венчавка се појави во јавноста, светот ја опсипа со навреди на сметка на нејзиниот физички изглед. Ја нарекуваа најгрдаа невеста на светот и продолжија по друштвените мрежи да нижат одвратни коментари.

Набрзо двојката буквално исчезна, а минатата година еден новинар во потрага по сензации се сетил на грдата невеста и набрзо успеал да ја најде. Од глетката буквално се шокирал, зашто таа сега била сосема поинаква личност, а физичката трансформација била неверојатна. За шест години успеала да ослабе со помош на ригорозни диети, вежбање и липосукција.  А надградбата на коса, силиконите и неколкуте интервенции на лицето целосно ја смениле. А што се однесува до нејзиниот сопруг тој ја сака како и првиот ден и тоа и го повторува секојдневно.