“… Имаш мрсна коса, луд поглед, во тебе е изворот на гневот и бес. Ми се повраќа кога ќе те видам, но тоа е мојот грев. Сега, помислувам во себе, подобро ти, отколку рак. Тоа е тоа, одјеби од мене, манијаку. Бидејќи си манијак, не си здрав. Ти си бедник, нула од човек. Мораш да одиш да се лекуваш….“ му порачала Северина преку мејловите на својот поранешен сопруг….Српските медиуми објавуваат дека новинарката Татјана Војтеховски му била десната рака на Милан преку која тој ги дознавал сите тајни на Северина, па со тоа и содржините на нејзините електронски комуникации.