Шилегов е негативен на коронавирусот: „И официјално, невидливиот противник е победен“!

132

Со два негативни теста на коронавирус, Петре Шилегов, градоначалникот на Скопје утре се враќа на обврските. Оваа вест Шилегов ја објави на својот профил на „Фејсбук“.