Црногорскиот министер за земјоделство во посета на земјава

19

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа денеска ќе биде домаќин на висока делегација на Црна Гора, предводена од министерот за земјоделство Александар Стијовиќ.
Во рамки на посетата предвидена е работа средба на двајцата министри во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.
По средбата ќе следуваат изјави за медиумите на министрите Хоџа и Стијовиќ.