Хороскопски комбинации кои носат само хаос

682

Велат дека спротивностите се привлекуваат, но не и во овој случај. Некои хороскопски комбинации воопшто не се согласуваат. Тие тешко можат да најдат заеднички јазик и често влегуваат во конфликти.

Постојат комбинации на знаци кои едноставно никогаш не би можеле да опстанат. Колку и да се трудите, несовпаѓањето на темпераментите е она што ќе ве оддалечи од оваа личност. Ако во моментов сте во една од овие две комбинации и не ви оди како што очекувате, размислете…

РАК И ВОДОЛИЈА

Во теорија, овие два знаци од хороскопот може да бидат пар, бидејќи се две разумни битија. Меѓутоа, Водолијата е знак кој сака слобода и чувствува дека премногу чувствителниот и посесивен Рак го гуши. Затоа овие хороскопски знаци во светот на ѕвездите не се најсјајна комбинација.

ДЕВИЦА И ВАГА

Тие никогаш нема да имаат долгорочен однос. Нивниот начин на размислување е целосно поинаков. Тие се два знаци од Зодијакот кои најмногу се расправаат, а меѓу нив никогаш нема да има хармонија.

БЛИЗНАЦИ И ЈАРЕЦ

Близнаците бараат многу внимание кога се во врска. Од друга страна, Јарците не се секогаш подготвени на тоа. Ова е погрешна комбинација која ги прави овие два хороскопски знаци несреќни во љубовниот однос.

Прочитајте и…

 

Паметни, генијални, уникатни: Овие три знаци имаат сè!