Фудбалерот на Зенит претепан на паркинг (Фото)

89

Фудбалерот на руски Зенит, Денис Терентјев, има среќа што поминал со полесни повреди по лицето и телото, откако поради расправија на паркинг простор, во близина на неговата куќа, кој бил претепан од некој мотоциклист.

Стравичните фотографии на Инстаграм ги објави фудбалерот, кој брутално е претепан до неговата куќа во Санкт Петерсбург.

Се уште е непознато лицето со мотор кој посегнал по лицето на овој фудбалер и му нанел значително повреди, па овој ги објави подоцна на социјалните мрежи.

Во болницата фудбалерот на Зенит добил дијагноза од дежурниот лекар дека има скршен нос, но и покрај тоа што е доволно уништен по лицето, сепак тој веројатно имал среќа во несреќа, да остане жив.