ФОТО ВЕСТ: Цистерна со фекалии право во Охридско Езеро

1038

Злоупотребувајќи го неработниот ден за инспекциските служби, денеска во неколку тури во близина на Ливадиште беше истурена содржина од испразнети септички јами.

Се надеваме дека непримерниот однос кон животната средина ќе биде санкциониран.

фото: ВЕЧЕР