Фил Колинс и „Џенесис“ заработиле 300 милиони долари

48
Гледајќи дека Боб Дилан ги продаде своите за околу 200 милиони долари во јануари, импликацијата е дека цената само расте, пренесе Форбс.

Порастот на бројот на уметници кои ги продаваат своите песни на издавачките куќи се поистоветува со проастот на нивната вредност, што значи дека изведувачите како Џенесис, Дилан и Брус Спрингстин во совршена позиција да ја оптимизираат вредноста на својата сопственост, оставајќи ги своите наследници поголемо наследство без одговорност да дејствуваат како сопственици.

Уште една мотивација која стои зад очекуваното зголемување на данокот на капитална добивкам при што американските демократски демократи ќе при што американските демократи ќе ги држат и Белата куќа и Претставничкиот дом најмалку до 2023 година.