Дома МАКЕДОНИЈА Филипчe: На гласањето покажавме дека се функционира со мерките за заштита

Филипчe: На гласањето покажавме дека се функционира со мерките за заштита

39

Тој им се заблагодари и на сите медицински работници, членови на избирачките одбори, Комисијата за заразни болести и сите вклучени во организацијата на парламентарните избори во текот на трите дена на гласање за доследно спроведување на протоколите.

Тоа е начинот на којшто ќе продолжиме да живееме безбедно, со носење маска, дезинфекција, почитување дистанца и почитување на протоколите, напиша Филипче.