УТРЕ ОД 8 ДО 15 ЧАСОТ: Без струја делови од Кисела Вода и Студеничани

27

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

– во време од 08,30 до 14 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода)

– во време од 9 до 15 часот, дел од корисниците од село Батинци – м.в. Ќупријан и ул. 1 (општина Студеничани)