Турција приведе шпиони со руски пасоши

178

Турција приведе шест странски државјани осомничени за шпионажа, објави Хабер Турк.

Објавувата е придружено со фотографија, на која се гледа дека граѓаните биле со руски пасоши, пренесува БГНЕС.

Властите не објавија повеќе информации за случајот, освен дека ќе испитаат дали пасошите биле вистински.