Дома КУЛТУРА Трибина – изложба за основоположникот на модерно Скопје, Јосиф Михаиловиќ/галерија

Трибина – изложба за основоположникот на модерно Скопје, Јосиф Михаиловиќ/галерија

134

ФОТО: Ѕ.Плавевски Вечерпрес