„Тв Такси 28“ во ЕКО филм/ВИДЕО

132

Ана Зафирова, Стрезо Стаматовски и Стефан Николовски се враќаат во етерот со ЗЕЛЕНИ приказни и „Еко Ѕвезди“!

Овој пат сигналот е кон „Зелените“ патеки на патот кон ЕУ! Се возиме на фреквенцијата на радио Буба мара и го возиме Ранко Петровиќ, овој пат во улогата на ЕКО активист!На скопските улици ја сретнавме паметната канта за отпад, уметничко-еколошката инсталација на Никола Писарев која ни држи лекции за екологијата во градот, а во село Грлане, Виница го пробавме ЕКО медот на пчеларката Магдалена Јанчова.

На скопските улици ја сретнавме паметната канта за отпад, уметничко-еколошката инсталација на Никола Писарев која ни држи лекции за екологијата во градот, а во село Грлане, Виница го пробавме ЕКО медот на пчеларката Магдалена Јанчова.Вклучете се и станете дел од ЕКО тимот!

 

Гледајте нови епизоди од „ТВ Такси 28“ на МТВ, секоја сабота во 9.30 минути или на YouTube TV Taxi 28.