Таткото и сопругата на Бојан Маричиќ се повлекуваат од функциите

443

 

Порталот пишува дека и сопругата на Бојан Маричиќ нема да биде повеќе шеф на кабинет на министерот за правда и во наредниот период преку мобилност во службата ќе биде префрлена во друга институција.