Македонскиот ракометен репрезентативец Стојанче Стоилов, повеке не е ерген. Тој заплови во брачни води со својата избраничка Даница.
Пикерот на “црвено – црните” во наредниот период ќе стане и татко, информација која веќе подолг период кружеше низ медиумите. Тој заедно со својата партнерка, со која беше во врска една година, направи скромна забава поради коронавирусот.