Стајлингот на Хана ја расплака мама!

240

 

Ова слатко девојче, сигурно е најверниот и најискрениот фан на Тамара Тодевска. Нејзината ќеркичка Хана е подготвена и ја чека мама вечерва да настапи на евровизиската сцена, а таа за неа ќе навива со целото срце пред телевизорот “во кој ќе биде мама“!

Тамара на Евровизија во Тел Авив, Израел ја претставува Република Северна Македонија со песната “Горда“ (Praud) и ќе настапи под реден број 17.