Најновиот модел на легендарните All Star патики, попознати како „Старки“ ја менуваат бојата при сончева или УВ светлина.

Патиките кои се во бела боја, доколку се изложат на сончева светлина или УВ зраци, добиваат сосема различен изглед, односно друга боја.