Среќата нема да биде на нивна страна: За овие знаци започнува неповолен период, грешките од минатото ќе ги прогонуваат

1158

Декември пристигна, а со тоа и нови можности и потешкотии за хороскопските знаци. Според хороскопот за декември, некои знаци ќе имаат многу среќа во текот на последниот месец од оваа година, но некои ќе бидат фатени од гревови од минатото и ништо нема да им оди според нив.

Познатиот руски астролог Павел Глоба неодамна откри дека два хороскопски знаци очекуваат неповолен период кој започнува во декември 2023 година. Едноставно, среќата нема да биде на нивна страна.

Еве за кои знаци станува збор и што им носат ѕвездите.

Близнаци

Последниот месец од 2023 година ќе им даде можност на припадниците на овој знак да ги реализираат своите долгорочни професионални планови. Сепак, Павел верува дека Близнаците можат да го поминуваат времето „боси на трње“. Декември нема да биде нивниот месец кога е во прашање деловниот живот.

Воедно, емотивниот и љубовниот живот ќе го одбележат убави моменти и добри можности. Во оваа смисла, осамените Близнаци конечно можат да ја запознаат својата сродна душа.

Водолија

Крајот на 2023 година носи наплата на долгови кон Водолиите, а тие исто така ќе чувствуваат притисок да завршат некои претходно договорени проекти и деловни обврски.

Совет на Глоба е да ги одложите сите важни работи бидејќи ѕвездите нема да им бидат наклонети во декември и дека ова е идеална можност да се реши се лесно и без турбуленции.

Но, од светлата страна, ѕвездите им ветуваат средба со нова и интересна личност која би можела значително да влијае на нивниот иден живот.