Средба со Раде Шербеџија во МКЦ/ФОТО

855

Македонската публика, по вчерашниот концерт, вечерва имаше уште една можност за средба со легендарниот Раде Шербеџија.

Во клуб-ресторанот МКЦ, вечерва се одржа промоцијата на авторската книга на Шербеџија, насловена како „Пред дождот“, а зад која стои Издавачкиот центар ТРИ.

Фото: З.Плавевски