Сработеното низ фотографии

46

-Годината која измина во многу аспекти беше тешка и исполнета со многу предизвици. Но, и покрај сите пречки кои ни се испречија, останавме доследни она што го замисливме и продолживме неуморно со работа на сите проекти кои беа предвидени за оваа година- потенцираат од Градот.

Тие во продолжение сработеното и проектите што се реализирани ги прикажуваат низ фотогарфии.

-Во продолжение погледнете дел од проектите реализирани во различни општествени сфери, преку кои незапирливо продолжуваме да ја градиме нашата поинаква приказна и да го трансформираме Скопје во модерен и паметен град, метропола која Скопјани одамна ја заслужуваат- истакнаа градските власти.