Снег, пролет и полициски час – зимска идила во март/ФОТО ГАЛЕРИЈА

396
Фото: Ѕ.Плавевски

Македонија е под дебела снежна покривка, затворени патни правци, лавини…Снегот како и обично предизвика застој во сообраќајот на повеќе патишта.

Ако зимата беше релативно сушна, затоа пролетта ќе биде бериќетна – толку снег како вечерва не наврна цела зима.

Погледнете ја најубавата идилична страна на снегот – Скопје, мирно, бело, чисто…

Фото: Ѕ.Плавевски
Фото: Ѕ.Плавевски
Фото: Ѕ.Плавевски
Фото: Ѕ.Плавевски
Фото: Ѕ.Плавевски
Фото: Ѕ.Плавевски