Снег падна на Копаоник/ВИДЕО

204

На првиот ден од есента во соседна Србија падна првиот снег. Според снимките од камерите во живо на infokop, снег вее на овој планински масив.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by InfoKOP (@infokop)

На Копаоник денеска максималната температура е минус два степени, па снегот и не е неочекуван.