Смешна или…? Сања Станковиќ сред зима во костим за капење

356

Балканската ѕвезда на реалните шоуа, Сања Станковиќ добива многубројни коментари на сметка на костимот за капење. И тоа сега, откако таа се сликала во зимски амбиент во некоја планина со многу снег, а како да е сред лето, обожавателите не престануваат да ја фалат.

Оние кои и се љубоморни, тие ја плукаат. На Сања и порачуваат дека вака како што намерно ги испобркала годишните времиња, покажува само колку е смешна.

-Мене никој не ме прашал дали сакам да се родам и да живеам на овој свет.               Затоа никој нема право да ми каже како ќе живеам и што ќе правам со себе и мојата облека во лето или зима, одважно порачува секси Сања.