Скопје во Новогодишно руво, светна во полн сјај/фото

253

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на својот Фејсбук профил објави фотографии од украсувањето на главниот град.

„Дел од новогодишното украсување на градот.

1-ви декември.

Нека започне новогодишната еуфорија!!!“, напиша Шилегов на својот профил.