Скопјани го искористија убавото време и го наполнија Водно

24

Сонцето и убавото време го искористија скопјани и вчера и денеска го наполнија Водно.

На Средно Водно се чека ред за Жичарата да ги искачи до Милениумскиот крст.

Други пак, уживаа и се фотографираа на снегот.

Од Управата за хидрометоролошки работи најавуваат голема промена на времето веќе од вторник.