Играчот од средниот ред на Барселона, Артуро Видал, очигледно не е премногу загрижен за тоа што го поврзуваат со заминување од „Ноу Камп“. Тој деновите максимално го користи времето во друштвото на својата девојка Соња Изаза. Иако кружеа гласини дека Видал ја прекинал врската со Соња која траеше неколку месеци, тоа не е случај и двајцата постојано објавуваат фотографии на кои може да се забележи дека се среќни и насмеани.

  • По една убава недела сега одмарам со мојата мамасита, напишпа Видал на социјалните мрежи.