Дома МАКЕДОНИЈА Сите пратеници и функционери да се проверуваат за дрога

Сите пратеници и функционери да се проверуваат за дрога

93
Професорката Мирјана Најчевска на Фејсбук излезе со коментар за скандалот со пратеникот Павле Богоевски.  Таа предлага сите функционери барем два пати годишно да бидат проверени за употреба на психотропни супстанци.