Сите ние, вклучувајќи ме и мене, одговараме пред резултатите

Да не беше незаслужениот пораз од Полска и да имавме малку повеќе среќа на гостувањето во Израел и Словенија, фудбалската репрезентација на Македонија ќе беше на само половина чекор од толку посакуваниот пласман на ЕП 2020. По пауза од многу години, фудбалската игра повторно е главна тема во нашата земја, а на трибините секогаш има … Продолжи со читање Сите ние, вклучувајќи ме и мене, одговараме пред резултатите