Синот на Снежана Ѓуришиќ, Марко Гвозденовиќ, излезе од затвор откако помина три месеци зад решетки поради сомнеж дека ја ограбил фамилијарната куќа во Јајинци, но и поради закани упатени на неговата мајка.

Снежана и нејзиниот син

Снежана откри дека нејзиниот син откако излегол од затвор живее потполно нормален живот, има своја работа, свој стан и дека сè е во ред благодарение на господ.

Пејачката кажа дека не може да е во лоши односи со син ѝ, но имале краткотрајни фази кога биле лути еден на друг. А сите млади треба да знаат дека мајките и децата не можат да се во лоши односи, а секој момент што личи на тоа е моментална фаза.

М.А