Се јави и Кеба, свекорот на Северина: “Ќе даде бог, ќе биде сè ОК“!

320

Рамнодушен ни најмалку не е ниту познатиот пејач Драган Којиќ-Кеба на одлуката на судот, Северина да не може да има старателство над својот син. Кеба е за оние што не знаат, ако има и такви, свекор на популарната пејачка.
– Злосторство и преседан е по седум години да се одземе дете и на таа војна да се нанесе штета врз детето, бидејќи детето кога доволно ќе порасне лесно ќе одлучи со кого и колку време ќе му посвети. Ќе се реши тоа мал Александар и предвреме ќе станеш голем Александар. Ја видов и почувствував таа мудрост во неговите искрени детски очи. Ќе даде бог, ќе биде сè ОК“, вели Кеба кој секогаш во сè ја поддржува снаата Северина.