Поранешната сопруга на американскиот квотербек Џони Манзел, Бреана Тизи приреди луда женска забава по повод официјализирањето на разводот меѓу двајцата. Прекрасната бринета ги собра своите секси пријателки и приреди забава на која сите беа облечени во костими за капење.

На една од фотографиите Бреана покажа дека повеќе од што се очекуваше, откривајчи дека повеќе нема никакви чувства кон поранешниот сопруг, па дури и му покажа среден прст. Постапките на убавицата беа одобрени од многу нејзини следбеници.