Се продава ФОРД фиеста тдци 07.2008 година со 60.000 километри, регистрирана до 2020 год

6

Се продава ФОРД фиеста тдци 07.2008 година со 60.000 километри, регистрирана до 2020 год има и зимски гуми. Цена 4.300 евра. Телефон 070-349-935 Кире.