Се продава урбано место, 744м2 со две маркици во природа

5

Се продава урбано место, 744м2 со две маркици во природа,видик, мир и убавина се чека урбан пат а може да се купи место од друг човек за пат. Цена 135.000 евра. Тел 075 362 013