Се продава стан во Ѓорче Петров веднаш вселив

28

Се продава веднаш вселив стан во Ѓорче Петров 1. Станот е 84 м2, + покриена тераса 12 м2, подрум 16 м2. Станот е на 5/5, нема парно, нема лифт. Цена поволна. Телефон 070/387-053